Oblikovanje in polepitev sejemskih prostorov

Sejmi so priložnost za stik s potencialnimi strankami in partnerji, hkrati pa omogočajo ustvarjanje nepozabnih vtisov. Razstavni prostori so kot odprta knjiga vašega podjetja, ki vam omogočajo, da izrazite svojo edinstvenost kjerkoli se pojavljate. Naredite močan vtis s sejemskim prostorom, ki izstopa že na prvi pogled.

Pri oblikovanju sejemskih prostorov se osredotočamo na izraznost. Uporabljamo privlačne grafike, ki takoj pritegnejo pozornost in so povezane z vašo blagovno znamko. Močne barve, jasne in berljive pisave ter prepoznavni logotipi so ključni elementi, ki bodo vaš prostor naredili nepozaben.

Če želite izkoristiti moč sejemskih prostorov za povečanje prepoznavnosti, se obrnite na nas. Pomagali vam bomo pri oblikovanju in izdelavi sejemskih prostorov po meri, ki bodo izražali vašo zgodbo in pritegnili pozornost na vsakem koraku. Stopite naprej z izjemnimi sejemskimi prostori, ki bodo navdušili kjerkoli že se pojavljate!

 

Oblikovanje plažnih zastav – beach flag

Plažna zastava oz. beach flag je izvrsten element promocije, ki že dolgo ne sodi več samo na plažo. Pozornost pritegnejo že samo zaradi svoje velikosti in oblike.

Pri oblikovanju plažnih zastav je potrebno uporabiti privlačne grafike, ki jih je mogoče hitro prepoznati in povezati z vašo blagovno znamko. Uporabite močne barve, jasne in berljive pisave ter prepoznavne simbole ali logotipe. Plažne zastave morajo biti dovolj velike, da jih je mogoče opaziti tudi na večji razdalji, hkrati pa dovolj kompaktne in prenosne, da jih je mogoče enostavno postaviti in odstraniti.

Plažne zastave so odlično marketinško orodje za promocijo vašega podjetja na odprtih in v zaprtih prostorih. Ne glede na to, ali gre za prodajo izdelkov, storitev ali zgolj širjenje prepoznavnosti blagovne znamke, plažne zastave omogočajo, da dosežete široko občinstvo in pritegnete pozornost vseh mimoidočih.

Če želite izkoristiti moč plažnih zastav za promocijo, se obrnite na nas. Pomagali vam bomo pri oblikovanju in izdelavi plažnih zastav po meri, ki bodo poudarile vašo prisotnost in pritegnile pozornost na plaži ali kjerkoli drugje.

Oblikovanje in izdelava nalepk za vrata

Ali vam vrata vašega doma ali poslovnega prostora delujejo dolgočasno in običajno? Nalepke za vrata so preprosta, a izjemno učinkovita rešitev za preoblikovanje vaših vrat in dodajanje pridiha osebnosti.

Ne glede na to, ali želite eleganten in minimalističen videz, živahne barve in vzorce ali pa izrazite svojo kreativnost z unikatnimi dizajni, nalepke za vrata vam omogočajo, da prilagodite videz svojih vrat po lastnih željah.

Nalepke za vrata lahko vključujejo vaše ime, logotip, motivacijske citate, priljubljene umetnine ali kateri koli drug element, ki vam je všeč. Nalepijo se lahko tako na steklena, kot tudi lesena vrata.

Nalepke za vrata so odličen način za izražanje sloga in ustvarjanje edinstvenega vzdušja v vašem domu ali poslovnem prostoru. Poleg estetske vrednosti pa tudi praktično služijo kot označevalci prostorov, identifikacija imenovanega osebja ali pa preprosto kot privlačen dodatek k okolju.

Če želite personalizirati svoje prostore na edinstven način, se obrnite na nas. Pomagali vam bomo pri oblikovanju in izdelavi nalepk za vrata po meri, ki bodo odražale vašo osebnost in slog ter pritegnile pozornost obiskovalcev.

Oblikovanje zgibank

Ste kdaj držali v rokah trifold zgibanko in se navdušili nad njenim izgledom in funkcionalnostjo? Takšne zgibanke so izvrstno marketinško orodje, ki omogoča podjetjem, da predstavijo svoje izdelke, storitve in sporočila na preprost, a učinkovit način.

Zgibanke so sestavljene iz enega samega lista papirja, ki je zložen na način, da tvori tri segmente. Zgibanka se odpira in predstavlja svojo vsebino, kar omogoča postopno razkrivanje ključnih podrobnosti in ustvarja zanimanje pri bralcih.

Pri oblikovanju trifold zgibank je ključnega pomena, da vizualno privlačno predstavite svoje sporočilo. Uporabite privlačne barve, učinkovite grafike in čitljive pisave, ki bodo pritegnile pozornost bralcev. Razmislite o uporabi fotografij, ki bodo prikazale vaše izdelke, storitve ali zadovoljne stranke. Prav tako ne pozabite vključiti jasnega in jedrnatega besedila, ki bo opisalo prednosti vašega podjetja in kako lahko izpolnite potrebe in želje strank.

Zgibanke so vsestranske in se lahko uporabljajo v različnih situacijah. Lahko jih postavite na recepciji vašega podjetja, jih razdelite na dogodkih ali sejmi, jih pošljete po pošti ali jih vključite v marketinške materiale. So priročne, prenosne in omogočajo potencialnim strankam, da si informacije vzamejo s seboj in jih preučijo kasneje.

Če želite izkoristiti moč zgibank za promocijo vašega podjetja, se obrnite na nas. Pomagali vam bomo pri oblikovanju in izdelavi zgibank, ki bodo jasno predstavile vaše podjetje, pritegnile pozornost strank in povečale vašo prepoznavnost na trgu.

Oblikovanje in izdelava stenskih nalepk

Ste že kdaj pogledali svoje stene in začutili, da bi potrebovali svežo in edinstveno preobrazbo? Stenske nalepke so idealna rešitev za preoblikovanje vašega prostora s pridihom ustvarjalnosti in osebnosti. Primerne so tako za domače okolje, kot tudi za poslovne prostore, kot so pisarne, restavracije ali trgovine.

Stenske nalepke omogočajo, da svoje stene spremenite v umetniško platno. Ne glede na to, ali želite dodati nekaj barv, vzorcev, motivacijskih citatov ali celo slik. So enostavne za namestitev in odstranitev ter omogočajo, da izrazite svoj stil na povsem nov način.

Izberite barve, pisave in motive, ki odražajo vašo osebnost ali temo prostora. Nalepke lahko prilagodite glede na velikost stene, tako da bodo popolnoma prilagojene vašim potrebam.

Če želite svoje stene oživiti in jim dodati svežino ter izraziti svojo ustvarjalnost, se obrnite na nas. Pomagali vam bomo pri oblikovanju in izdelavi stenskih nalepk po meri, ki bodo pritegnile pozornost, oživele prostor in pustile trajen vtis.

Oblikovanje in izdelava nalepk za stopnice

Ste že kdaj opazovali stopnice in si zaželeli, da bi bile bolj privlačne in edinstvene? Če je odgovor pritrdilen, potem so nalepke za stopnice prava rešitev za vas! Nalepke za stopnice so inovativen način, kako vašim stopnicam vdahniti novo življenje in dodati pridih osebnosti.

Pri oblikovanju in izdelavi nalepk za stopnice je omejitev le vaša domišljija. Nalepke za stopnice vam omogočajo, da ustvarite popolnoma edinstveno vzdušje, ki bo navdušilo tako vas kot vaše obiskovalce.

Nalepke za stopnice so izdelane iz visokokakovostnih materialov, ki so trpežni in enostavni za čiščenje.

Pomagamo vam lahko pri oblikovanju in izdelavi nalepk za stopnice po meri. Obrnite se na nas in si zagotovite edinstvene stopnice, ki vas bodo očarale.

Oblikovanje in izdelava spletnih bannerjev

Ko gre za digitalno oglaševanje, je pomembno, da izstopate in pritegnete pozornost svoje ciljne publike. Ena od najbolj učinkovitih oblik oglasov na spletu so leader board bannerji. Z njimi lahko dosežete široko občinstvo in predstavite svoje sporočilo na izstopajoč in privlačen način.

Leaderboard bannerji so horizontalni oglasi, ki se običajno nahajajo na vrhu spletnih strani. Njihove velikosti so standardizirane in jih je mogoče enostavno vključiti na različne spletne strani. Pri oblikovanju teh bannerjev je ključnega pomena, da privabite pozornost s privlačnim vizualnim dizajnom. Uporabite močne barve, privlačne grafike in jasno berljivo besedilo, ki bo hitro pritegnilo oko obiskovalcev.

Če želite izkoristiti moč leader board bannerjev za promocijo vašega podjetja na spletu, se obrnite na nas. Pomagali vam bomo pri oblikovanju in izdelavi privlačnih in učinkovitih leader board bannerjev, ki bodo izstopali, pritegnili pozornost in vam pomagali doseči svoje marketinške cilje.

Oblikovanje in izdelava poročnih tabel

Popolno vzdušje na poročnem sprejemu je ključno za nepozabno izkušnjo. Element, ki ga ne smete spregledati, so čudovite poročne table, ki bodo goste pozdravile in jim pomagale navigirati po dogodku. Na teh tablah lahko izrazite dobrodošlico, navodila, sedežni red, meni in še veliko več.

Lahko vam pomagamo pri oblikovanju in izdelavi čudovitih poročnih tabel, ki bodo očarale goste in dodale pridih elegance vaši poročni dekoraciji. Prilagodimo jih temi in slogu vašega poročnega dogodka.

Ustvarite nepozabno poročno izkušnjo s čudovitimi poročnimi tablami, ki bodo goste očarale in vam pomagale ustvariti sanjsko vzdušje na vašem posebnem dnevu.

Oblikovanje roll-up oz. pingvin stojal

Roll-up oz. pingvin plakati  so učinkovito marketinško orodje, ki podjetjem omogoča, da na privlačen način predstavijo svoje izdelke, storitve ali sporočila. So enostavni za uporabo in montažo. Sestavljeni so iz plakata in stojala, ki ga lahko hitro postavite in razstavite. Mobilnost plakatov omogoča, da jih preprosto premikate na različne lokacije, kot so sejmi, konference ali promocijski dogodki. Z njihovo pomočjo lahko predstavite nove izdelke, storitve ali posebne ponudbe na zanimiv način. Zaradi svoje vidnosti privabljajo pozornost in povečujejo možnosti za povečanje prodaje ter pridobivanje novih strank.

Za vas lahko oblikujemo roll-up plakate, ki bodo izražali edinstveno identiteto vašega podjetja ter pritegnili ciljno občinstvo. Stopite v stik z nami že danes in skupaj bomo ustvarili učinkovite roll-up plakate, ki bodo povečali vašo vidnost, privabili nove stranke ter pospešili rast vašega podjetja.

Oblikovanje in izdelava tabel za videonadzor

Z novim ZVOP-2 zakonom se povečujejo zahteve glede varstva osebnih podatkov in zasebnosti. V ta namen vam predstavljamo naše opozorilne table za videonadzor, ki bodo vaše obiskovalce in zaposlene opozorile na prisotnost video nadzorne opreme.

Naše table so opremljene z jasnim in vidnim sporočilom, ki izpolnjujejo vse zahteve zakonodaje glede obveščanja o videonadzoru in so pripravljene na morebitne inšpekcijske preglede.

Izbirate lahko med različnimi velikostmi in oblikami naših tabel ter jih prilagodite svojim specifičnim potrebam.

Za več informacij nas kontaktirajte, z veseljem vam bomo pomagali pri izbiri najboljše rešitve za vaše potrebe.

Oblikovanje avtobusnih reklam

Ali ste se kdaj peljali po mestu in opazovali ogromne avtobuse, ki so bili oviti v barvita in privlačna reklamna sporočila? Če je vaš odgovor pritrdilen, potem veste, kako močan vpliv imajo avtobusne reklame na našo pozornost. Oblikovanje in izdelava avtobusnih reklam predstavljata enega najučinkovitejših načinov za promocijo vašega podjetja.

Avtobusne reklame so nepogrešljivo orodje za oglaševanje na cestah. Zavzamejo veliko površino, so dobro vidne in pritegnejo poglede tako pešcev kot voznikov. Z ustrezno izbranim dizajnom in sporočilom lahko avtobusna reklama doseže ogromno število ljudi, saj avtobusi potujejo skozi različna območja mesta, prečkajo prometne ceste in se ustavljajo na prometno obremenjenih postajah. Poleg tega ustvarjajo tudi zanimanje in pogovore med ljudmi, kar še dodatno povečuje prepoznavnost vašega podjetja.

Če želite izkoristiti moč avtobusnih reklam za promocijo svojega podjetja, se obrnite na nas. Pomagali vam bomo pri oblikovanju in izdelavi avtobusnih reklam, ki bodo izstopale, pritegnile pozornost in povečale prepoznavnost vaše blagovne znamke.

Oblikovanje jumbo plakatov

Jumbo plakati (imenovani tudi reklamni panoji ali billboard) spadajo med najbolj opazne medije zunanjega oglaševanja. Običajno so postavljeni na izredno vidnih mestih, kjer jih opazi veliko ljudi. Najpogosteje jih boste srečali ob zelo prometnih cestah, še posebej takšnih z veliko semaforji, saj se tam ljudje med vožnjo ustavijo in imajo čas opaziti reklame, ki jih nagovarjajo.

Pri oblikovanju jumbo plakatov je kreativnost ključnega pomena. Uporabite privlačne barve, osupljive vizualne elemente in jasno berljivo besedilo, ki bo pritegnilo oko in posredovalo vaše sporočilo.

Če želite izkoristiti moč jumbo plakatov za promocijo vašega sporočila ali dogodka, se obrnite na nas. Pomagali vam bomo pri ustvarjanju jumbo plakatov, ki bodo izstopali, pritegnili pozornost in povedali zgodbo na velik način.

Oblikovanje plakatov

Klasični plakati oz. posterji imajo v oglaševanju še vedno neverjetno moč. Oblikovanje plakatov je umetnost, ki omogoča vašemu sporočilu, da se izrazi na velik in nepozaben način.

Ne glede na to, ali želite oglaševati prihajajoči dogodek, nov izdelek ali preprosto izraziti svoje sporočilo, so plakati tisti, ki pritegnejo pozornost. Lahko so vidni na javnih mestih, kot tudi v notranjosti prostorov. Njihova velikost omogoča, da njihovo sporočilo doseže veliko število ljudi.

Pri oblikovanju plakatov se osredotočimo na ustvarjanje vizualnega učinka. Uporabljamo osupljive slike, ustvarjalne grafike in berljivo besedilo, ki bodo privabili pozornost in komunicirali bistvo vašega sporočila. Naš cilj je ustvariti plakat, ki se bo vtisnil v spomin vaše ciljne skupine. Izdelava plakatov zahteva skrbnost do detajlov. Posvetimo se izbiri barv, pisav in postavitvi, da bo vaše sporočilo jasno in privlačno.

Če želite izkoristiti moč plakatov za promocijo vašega dogodka, podjetja ali sporočila, se obrnite na nas. Pomagali vam bomo pri ustvarjanju plakatov, ki bodo zgrabili pozornost in povedali zgodbo, ki si jo želite deliti.

Grafična priprava in izdelava tiskanih publikacij

Kljub temu da živimo v času elektronskih vsebin, mnogo ljudi še vedno prisega na tiskane publikacije. Mednje štejemo brošure, zgibanke, letake, knjižice, knjige, časopise, revije, biltene, ipd. Le te za razliko od digitalnih oblik predstavljajo bolj oseben stik z bralcem, saj jih lahko v miru pregleda, prelista, pokaže še komu drugemu in na koncu shrani, v kolikor presodi, da mu vsebine znajo še kdaj priti prav.

Pri Zavodu za turizem Idrija so se odločili, da bi radi predvsem svojim krajanom in tudi vsem ostalim izročili brošuro oziroma knjižico z recepti za lokalno potico, ki ji pravijo Zeljševka.

Za to brošuro sem najprej posnel fotografije, nato pa izdelal grafično oblikovanje in pripravo za tisk.

Brošuro si v digitalni obliki lahko ogledate TUKAJ!

V kolikor tudi vi potrebujete kakšnega od tiskanih medijev, me kar pocukajte za rokav.

Oblikovanje in izdelava vizitk

V današnjem digitalnem svetu se mnogi sprašujejo, ali so poslovne vizitke še vedno pomembne. Odgovor je preprost: Da, vsekakor! Poslovne vizitke so še vedno nepogrešljiv del osnovne poslovne komunikacije. Poleg tega, da vsebujejo vaše ključne kontaktnih podatke, so tudi močno marketinško orodje, ki vam omogoča, da predstavite svoje podjetje ali dejavnost na učinkovit način.

Pri nas verjamemo v moč vizitk, zato vam ponujamo vrhunsko grafično oblikovanje in izdelavo vseh vrst vizitk. Ne glede na vaše potrebe, vam bomo ustvarili unikatno vizitko, ki bo odražala vašo podjetniško identiteto in poslanstvo. V sodelovanju z odličnim tiskarjem pa bomo poskrbeli, da bo končni izdelek kakovosten in estetsko dovršen.

Pri našem oblikovanju vedno upoštevamo vaše želje in predloge, saj si želimo, da je vizitka popolnoma prilagojena vašemu podjetju. Hkrati pa vam ponujamo tudi možnost, da prepustite celoten projekt naši kreativnosti. NPoskrbeli bomo, da bo vaša vizitka izstopala in pustila trajen vtis na vaše poslovne partnerje ter potencialne stranke.

Grafična priprava za tisk na tekstil

Za potrebe lastne promocije, je včasih potrebno biti viden. Ali pa neviden, kot boste lahko opazili na spodnji fotografiji. Šalo na stran… tisk na oblačila (majice, kape, ipd.) je potrebno ustrezno tehnično in konceptualno pripraviti. Za lastne potrebe sem izdelal grafiko, ki se je natisnila na promocijsko kapo z vojaškim vzorcem na šiltu. V kolikor tudi vi potrebujete inovativno grafiko, ki ni ravno del vaše centralne grafične podobe, se lahko dogovorimo za sodelovanje. Kognitiva kreativa je tu za vas.

Oblikovanje letakov

Letaki so še vedno nepogrešljiva rešitev za oglaševanje, saj omogočajo, da vaše sporočilo doseže prave ljudi na pravih mestih.

Ne glede na vaše potrebe, od promocije podjetja, posebnih dogodkov, ponudb ali novih izdelkov, vam bomo pomagali oblikovati letake, ki bodo pritegnili pozornost vaših strank. Uporabili bomo vrhunsko grafiko, prilagojeno besedilo in privlačne barve, da bodo vaši letaki zares izstopali.

Ponujamo vam tudi svetovanje pri izbiri velikosti, papirja in drugih ključnih elementov za doseganje najboljših rezultatov.

Naredite korak naprej v svojem oglaševanju in se odločite za letake, ki povedo več kot tisoč besed. Obrnite se na nas in začnimo ustvarjati letake, ki bodo izražali edinstveno zgodbo vašega podjetja. Skupaj bomo naredili vtis in povečali prepoznavnost vaše blagovne znamke!

 

Digitalizacija diapozitivov in negativov

Pred razvojem digitalne fotografije je bila v uporabi analogna fotografija. Takrat se je slikalo na film. To se sicer počne še danes, ampak v precej manjšem obsegu. Včasih so veliko nepozabnih spominov zabeležili na takšen način, slike pa vložili v albume ali pa v okvirčke za predvajanje z dia projektorjem. Tisti najbolj vestni, so skrbno shranili tudi film, iz katerega se je slike ravilo. Danes marsikdo želi zabeležene trenutke v digitalni obliki za lastno uporabo ali pa za deljenje na sodobnih komunikacijskih kanalih. Moderna tehnika nam seveda omogoča tudi skeniranje oz. digitalizacijo takšnih spominov.

negativ in diapozitiv

Digitalizacija se izvede s posebnim skenerjem namenjenim pretvorbi iz analogne v digitalno obliko. Za najboljše rezultate je po opravljenem skeniranju priporočljivo narediti še obdelavo slik z programom, kjer fotografijam popravimo svetlobo, sence, kontrast in podobno. Primer digitalizirane slike iz diapozitiva si lahko ogledate na spodnjem primeru.

digitalizacija fotografij
digitalizirana fotografija

V kolikor si tudi vi želite digitalizirati vaše dragocene trenutke ujete na film nas pokličite ali nam pišite. Za vas lahko opravimo skeniranje negativov ali diapozitivov, da jih boste lahko občudovali na računalniku oz. pametnih napravah, ali pa delili na socialnih omrežjih.

Dobrodošli na moji novi spletni strani

Moj blogSLO:
Živjo,
pozdravljeni na moji novi spletni strani. Sedaj končno lahko delim svoje fotografije in video posnetke s tabo in s celo univerzo. Kot verjetno že veš, sem navdušen fotograf in videograf. Nikoli ne zamudim priložnosti za izpoved zgodbe skozi fotografski objektiv. Pridruži se mi na moji kreativni poti skozi fotografsko in filmsko ustvarjanje

EN:
Hi everyone,
welcome to my new website. Now I can finally share my photos and videos with you and the rest of the universe. As you probably already know I am a enthusiastic photographer and videographer. I never miss an opportunity to tell a story through my camera lens. Feel free to join my creative journey through photography and filmmaking.